Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Auto Dekker en Jobse in Serooskerke

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Auto Dekker en Jobse beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Vakgarage Auto Dekker en Jobse zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Vakgarage Auto Dekker en Jobse winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Auto Dekker en Jobse gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Serooskerke (Zeeland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage Auto Dekker en Jobse biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Serooskerke bent u Vakgarage Auto Dekker en Jobse altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage Auto Dekker en Jobse
De Zompe 1
4353 RT

tel.: 0118-633003
mail: info@vakgaragedekkerjobse.nl